Hver moteforhandler må gå gjennom sin samling med jevne mellomrom, og rydde det så det blir mer utsøkt, litt som du noen ganger må rydde en skog eller blomsterbed, slik at det som er igjen kan vokse bedre, eller fordi du ønsker å plante noe nytt der. Noen ting må gi plass til det nye, slik at det får bedre forhold til å vokse. Derfor holder vi en stor fest for å feire vår samling av design.

På samme måte som noen design ser ut til å selge år etter år, vil noen design falle ut av sesongen, eller ikke selge av andre grunner. Renovering er rett og slett et mål i seg selv noen ganger, så salget er ikke nødvendigvis fordi vi ønsker å bli kvitt visse design. Hvert produkt i vår beholdning har en gang vært nøye utvalgt, utformet og elsket. For oss er det å plukke ut noen produkter for salg, mer et spørsmål om at vi motvillig gir slipp noen av våre yndlingsdesign, for å gi plass til nye.

Nå og da får vi post fra lykkelige kunder, der noen har funnet et slips eller en sløyfe de blir veldig glade i - ganske ofte hever vi våre øyenbryn i overraskelse, fordi det er et av de design som ikke selger så godt. Det kan være et design som traff blink hos den aktuelle personens smak. Vi tolker dette som den menneskelige smaks femti nyanser av grått. Hvis noe ikke passer de mange, kan du vanligvis være ganske sikker på at det kommer til å være perfekt for de spesielle få.

Så det er derfor du alltid kan finne noe som treffer din smak i et salg. Så kom og se om du kan finne lykken vårt störste salg noensinne - før noen andre gjør det!

Et lykkelig pensjonert på salg!

Et lykkelig pensjonert på salg!