WEDDING TIESWEDDING TIES

SLIPS TIL BRYLLUP

Med Tieroom sitt brede utvalg har vi slips som passer til ethvert bryllup. Følg kategorilenkene nedenfor eller bla ned til bunnen av denne siden for våre mest populære bryllupsvalg. Ta gjerne kontakt hvis du ikke finner det du trenger eller i det hele tatt har spørsmål.

Kjøp etter kategori

SLIPS TIL BRYLLUP FRA TIEROOM 

Gratulerer med forestående bryllup! Vi vil gjerne gjøre det vi kan for å finne det perfekte slipset for den spesielle dagen. Blant våre over 500 design vil du mest sannsynlig finne det du trenger for å matche brudens kjole, matche temaet for bryllupet eller ganske enkelt finne en spesiell look til brudgommen.

Våre mest populære design for den store dagen er våre ensfargede stoffer med bare én nøye utvalgt farge. Vi kan i utgangspunktet hjelpe deg med å finne en hvilken som helst del av regnbuen. Hvis du liker mønstre er det ingen mangel på det heller. Design som våre Paisley, Flowers og Dots er veldig populære.

Hvis du er ute etter flere slips til dine forlovere, er de fleste av våre design tilgjengelig i store mengder. Skulle vi ikke ha nok er det bare å gi oss beskjed, så kan vi kanskje produsere mer i tide.

For alle barn som skal pynte seg, har vi også slips for 3 til 13 år og sløyfer for 3 til 7 år. De fleste har samme design som er tilgjengelig i voksenstørrelser, slik at far og sønn kan matche. Finn våre slips til barn her og våre sløyfer til barn her.

For å sikre de nyeste bryllupsdesignene, vennligst sjekk ut kolleksjonssiden for det siste innen design for bryllup. Bryllupskolleksjonene våre er et resultat av kontinuerlig overvåking av bryllupsmote og bryllupstrender, tilbakemeldingsanalyse fra kunder og intern opplevelse av hva som går bra i bryllup.

Hvis du ikke finner det du trenger eller i det hele tatt har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

For enda litt inspirasjon finner du et utvalg av våre mest populære bryllupsdesign nedenfor. Husk imidlertid at de bare er et lite utvalg av det vi kan tilby. Gå til våre hovedkategorier slips, sløyfer og lommetørkler for vårt komplette tilbud.

VELG EN FARGE NEDENFOR

... OG FINN BRYLLUPSSLISET DU LETER ETTER!

POPULÆRE BRYLLUPSMØNSTRE Vis alle