Slips

Tierooms merkevare er Notch, vår egen designetikett. Lang erfaring og konstant forbedring av produktene har resultert i perfekt vekt, tykkelse og følelse i hvert slips. Brukervennlige filtre hjelper deg med å begrense vårt enorme utvalg etter type, bredde, farge, mønster eller stoff. Det har aldri vært enklere å handle slips!

Les mer

Elementer 1-24 av 39

Side
per side

Elementer 1-24 av 39

Side
per side

SLIPS SOM MOTETILBEHØR

Slipset er kongen av nakkepynt, det viktigste motetilbehøret for en mann. Slips representerer klasse, stil og eleganse. Mens dresser og skjorter er grunnleggende for en manns påkledning, er slipsets allsidighet et av de beste virkemidlene for å finpusse stilen. Dresser og skjorter er ofte mer nøytrale enn slipsene, et lavmælt bakteppe som setter slips og lommetørklær i søkelyset – ikke så ulikt lerretet til en maler. En sløyfe er et mulig alternativ til slips, men først og fremst til festlige anledninger – i de fleste tilfeller dominerer fremdeles slipset når herrer skal kle seg fine. Og selv om de fleste anser slips som ganske formelle, føles de personlige og uttrykksfulle for mannen som bruker de. Denne nakkepynten med så mange talenter er som regel midt i sentrum av oppmerksomheten, midt på brystet. Så gjør deg litt flid når du kjøper slipsene dine – det lønner seg. Men la for det meste din egen smak styre – de virkelig viktige reglene er ikke så mange.

SLIPS PÅ NETTET

Tieroom er Europas viktigste destinasjon når du skal shoppe slipsene dine. Vi gir deg tilgang til et stort utvalg av slips døgnet rundt, med et stort utvalg av stoffer, farger og mønstre, alle fra vårt eget merke Notch. Vi bruker bare stoffer av høy kvalitet så vel som høyt kvalifiserte produsenter som har bevist sin ekspertise over tid. Rask levering, enkel retur og fremragende kundeservice betyr en velsmurt, sømløs og problemfri opplevelse når du handler. Praktiske filtre som er lette å bruke lar deg raskt og enkelt velge stoffer, farger eller mønstre. Lang erfaring og konstant engasjement betyr at produktene våre stadig forbedres. Den evige flyten av positive tilbakemeldinger fra kundene oppfordrer oss og styrker troen på at vi gjør mange ting godt. Men hvis det er rom for forbedringer vil vi vite om det, og det er grunnen til at vi også verdsetter det når kunder kontakter oss med forslag og konstruktiv kritikk.

VÅRE SLIPSFARGER OG SLIPSMØNSTRE

Prosessen med å velge slips starter vanligvis med en farge eller et mønster. Praktiske filtre gjør livet ditt som Tieroom-kunde enkelt. De vanligste slipsene er blå slips og røde slips. Typiske vårslips inkluderer ofte rosa, gult så vel som lysere toner av blått. Energiske, oransje slips faller egentlig ikke i en sesongbasert kategori, og det samme gjelder sofistikerte beige og grå slips. Hvite og svarte slips, vel, det et kapittel for seg selv.

Ensfargede slips (en nøye utvalgt farge) er det vanligste slipsmønsteret, eller muligens det stripete slipset med røtter fra militære sammenheng. Prikkete slips har et tidløst preg over seg, og det samme har småmønstret slipsdesign – begge kan se nesten ensfargede ut på avstand hvis mønsteret er lite nok. Større prikker gir et mer tilfeldig inntrykk og kalles ofte polkadotter eller polkaprikker. Blomstrete slips er spesielt vanlig om våren og sommeren, og akkurat som paisleyslipsene er de ledige og festlige. Hvis du liker at slipset ditt blir lagt merke til, eller til og med inspirerer til en samtale, har vi mange kule slips som vil gjøre susen. Alternative slips kan lett bli for mye, men vi synes vi har funnet balansen mellom inspirerende og stilig.

LENGDE OG BREDDE

Lengde og bredde er viktig. Lengden på slipsene våre er designet for å passe de fleste. Når slipset er knyttet kan spissen nå høyden på beltespennen eller gå litt over den - det er ikke mye fleksibilitet her. Du kan faktisk bruke den synlige lengden på slipset som et verktøy for å manipulere folks oppfatning av hvor høy du er, til en viss grad. Gjør slipset ditt litt kortere, og du vil bli oppfattet som høyere og vice versa. Den viktigste metoden for å justere slipsets synlige lengde er å justere lengden på slipshalen. Størrelsen på slipsknuten din spiller også en rolle - jo større knute, jo kortere slips. Slipsene hos Tieroom har to bredder tilgjengelig for voksne - et litt bredere slips (8 cm på det bredeste punktet) og et tynnere (6 cm). De brede de blir ofte kalt vanlige eller klassiske slips. De smale slipsene regnes ofte som mer ungdommelige, men hvilken bredde som er populær endres over tid, og oppfatningene er også forskjellige mellom ulike grupper. Velg den klassiske bredden hvis du er usikker. Vennligst se vår størrelsesguide for å finne nøyaktige mål av lengde og bredde på forskjellige produkttyper og modeller. Mange familiemedlemmer og venner liker å synkronisere slipsmessig, ved bryllup og andre viktige anledninger som feires. Derfor lager vi også de mest populære slipsdesignene våre i barnestørrelser (gutteslips eller barneslips).

TIEROOMS TEKSTILER/STOFFER/MATERIALER

Slipsene våre er laget av de fineste stoffene – Mulberrysilke, ullslips av høy kvalitet, lette, sommerlige slips av bomull, linslips og til og med fløyelsslips (som er en mye tykkere affære). Mens brorparten av slipsene våre er vevd, har vi også et utvalg av strikkede slips som ofte tiltrekker oppmerksomhet på grunn av en flat underkant i stedet for en spiss.Et strikket slips er flott til et reiseantrekk - og en moderne, uformell of flott look. Våre førsteklassesslips er laget i Como, i Nord-Italia. Våre Notch Como slips har trykte mønstre, i stedet for vevde som våre andre slips.

SLIPSETS DRAPERING / FALL OG FÔR

Tieroom har et seriøst engasjement for en kontinuerlig utvikling av slipsene. Alle våre produkter blir gjenstand for kontinuerlig evaluering og om nødvendig forbedring. Fallet (eller draperingen) av slipset refererer til måten slipset henger og oppfører seg når det holdes eller festes rundt nakken, og avhenger av tykkelse, vekt og smidighet, som igjen avhenger av en rekke faktorer: – egenskapene i tekstilene som brukes – tykkelsen på fôringen, ull er det tykkeste. – type veving i stoffet – som eksempel krever mønstrede slips med vevde mønstre mer tekstil enn de ensfargede, derav tykkere stoff og tykkere slips.

Tieroom startet med 100% ullfôring, som er den tradisjonelle anbefalingen innen slipsproduksjon. Gjennom prøving og feiling har vi nå gått videre til en 50-50% fôring av ull/polyester. Resultatet er en bedre balanse mellom stabilitet og fleksibilitet, derav et mer håndterbart produkt med en finere drapering. Med andre ord, det gjør slipslivet ditt pokkers så mye lettere når du prøver å knytte knutene riktig.

SLIPSKNUTENE

Hvordan knyter jeg et slips? Hvilken slipsknute bør jeg bruke? Dette er to vanlige spørsmål når det gjelder å knyte slipsknuter. Som alltid er svaret verken enkelt eller ukomplisert. Et aspekt av det er å la tykkelsen på slipset lede deg. Et slips med tykkere stoff (som ull, fløyel, flanell eller lin) skaper naturlig nok en større knute. Av og til er en mindre type knute å foretrekke. Derimot er kanskje et trykt silkeslips så tynt at det er behov for en større knute, som en Half Windsor eller Windsor knute. En annen vei å gå er å velge mellom symmetriske og asymmetriske knuter, avhengig av smak. Uansett, hvis du lærer four-in-hand, Half Windsor og Windsor-knutene, er du i utgangspunktet dekket for alle dine knutebehov.Når det er sagt, er det hundrevis av mer eller mindre nyttige slipsknuter å utforske og ha det moro med på nettet! Husk imidlertid at de mer forseggjorte slipsknutene ofte ikke er så praktiske og nyttige - mange av dem krever så mye av slipsets lengde at det vil ende opp for kort, og du må ta på deg en vest for å dekke det. Selv om tredelte dresser ser flotte ut, er det ikke en kleskode du bør tvinges inn i på grunn av en altfor forseggjort knute.

ET SLIPS FOR ENHVER ANLEDNING

Når det gjelder slips er det vanligvis bedre å la en personlig smaksguide styre enn å overholde rigide stilregler. De strenge gjøre- og ikke gjøre er få, åpenbare ting som: "ikke bruk slips uten skjorte!", "ikke velg et iøynefallende slips for et jobbintervju eller en begravelse!" eller "ikke bruk slips med shorts". Vær sikker, det er ting som er verdt å vurdere, i tillegg til det åpenbare. Hvis det brukes bra, kan slipset effektivt hjelpe deg med å formidle nesten hvilken som helst effekt du måtte ønske.

Signalisere for eksempel profesjonalitet på kontoret med et nøkternt, diskret slips og mørk, formell dress. Hvis du er advokat, kan et marineblått slips hjelpe deg med å fremstå som pålitelig og troverdig, jo mørkere blått, desto mer konservativ er effekten. Det røde slipset har blitt et uttrykk for makt, og det er derfor det er så populært blant politikere, bedriftsledere og andre maktmennesker. Røde slips er hyppig brukte forretningsantrekk generelt, men vanligvis i mørkere nyanser. Et mørkerødt slips eller en burgunderslips er klassikere og kombinert med en koksgrå forretningsdress passer du inn på enhver arbeidsplass med kleskode. Å ha på seg dress og ensfarget slips i en diskret farge er nesten alltid akseptabelt.

Bryllup er vanligvis halvformelt, litt mer optimistisk enn formelt, men fortsatt seremoniell. Et bryllup åpner opp for store deler av fargespekteret. Men folk pines ofte når de kler seg til et bryllup. Å overlate oppmerksomheten til brudeparet er en etablert grunnregel, men det er ikke alltid like lett å vite hva som er for mye og hva som ikke er nok. Med mindre du er veldig stilsikker, har gjestene en tendens til å være forsiktige, diskrete, til tross for den gledelige anledningen. Champagne og dempede nyanser av rosa og mynte er blant de mest populære fargene for brudgommene. Når det er sagt, vil du sannsynligvis oppleve bryllup med alle slags fargevalg. Hvis du er en kommende brudgom og ønsker å ta det opp et hakk, kan det være lurt å velge en kravatt – ja, vi har ganske mange av disse også. Slike familiebegivenheter er også den viktigste arenaen for å matche slips innenfor en gruppe mennesker. Noe som er grunnen til at vårt store varelager inkluderer flere slips for barn. Besøk nettsiden vår for bryllupsslips hvis dette er noe som interesserer.

Hvis anledningen er enda mer uformell, åpnes det for enda flere muligheter, en verden av teft og kreativitet. For det første en hel verden av mønstre. Tierooms enorme kolleksjon dekker alt av mønstre. Fra standardmønstre som prikker, striper og småmønstrete, til mer festlige som paisleyslips eller alternative slipsdesign med illustrerende motiver. Lysere og lettere farger sammen med mer livlige mønstre passer for våren, sommeren, hagefester eller en kveld på byen. Med et strikket slips får du det beste fra to verdener, de halvformelle og uformelle moteverdenene. Når individualiteten vokser, øker samtidig muligheten for å skape din helt egne stil.

Men iøynefallende antrekk kan også vise seg å bli feil i en gitt situasjon. Selv tilsynelatende uformelle, sosiale sammenhenger kan ha forventninger og krav til antrekket ditt, men krever at du leser mer mellom linjene. Så uansett hvor mye du vet om riktig og ikke-riktig, vær alltid oppmerksom på både kleskoder og kontekster, implisitte kleskoder så vel som tydelig spesifiserte. Du kan bevege deg sakte fra enkel til avansert styling og bygge selvtilliten din trinn for trinn. Når du kan kalle deg en fashionista, kan du bryte riktig-ikke-riktig og fortsatt se fantastisk ut.

KOMBINERE SLIPSET DITT MED DRESSER, SKJORTER OG TILBEHØR

Når du kreerer et antrekk må du ta sikte på kontrast, både når det gjelder stoff, farge og mønster. Balanse er nøkkelen, og balansen oppnås mest effektivt ved bruk av kontrast. Med en oppsiktsvekkende dress eller blazer, hold designet til halspynten mer beskjeden, og omvendt. Hvis du vil bruke et stripete slips på en stripete skjorte, sørg for at stripeformatet er forskjellig mellom de to plaggene. Et glatt silkeslips går fint til et lommetørkle i ull. Og så videre.

Å finne et lommetørkle som passer godt sammen med slipset er sannsynligvis den beste måten å gi slipset ekstra energi. Ikke fall i fellen for å bruke den samme designen til slips og tørkle – det er så mye som kan gjøres med lommetørklær: mønstermatche, fargematche og matche med stoff. Matching skaper en ensartet, statisk look. Men hvis matchingen er det et bevisst valg, alt er vel og bra. Slipsnåler lager også liv til slipset ditt. I tillegg til det viktigste formålet som er å holde slipset vekk fra suppeskålen og holde det på plass. Og hvis du lærer å koordinere slips med tilbehør som jakkeslagsnål, skjerf og belter kan du fort bli den moderne, sofistikerte mannen hvis utseende er et objekt for misunnelse fra forbipasserende. Hvem vet, kanskje du til og med ender opp i en av de glinsende motebladene. Du kan lese mer om å matche og kombinere i vår guide om slipsmatching.

Tieroom har et slips for alle, uansett anledning!