GRATIS FRAKT - RASK LEVERING - 60 DAGERS RETURRETT

Anmeldelser

I dag har jeg mottatt forsendelser med slips og lommetørklær. Må legge til at jeg er imponert over hvor raskt jeg mottok forsendelsene - kun 2 dager etter bestilling! Produktene ser også finere ut enn på bildene på nettsiden. Jeg skal trygt anbefale Tieroom.no til mine kamerater og bekjente.
Strålende service - fortsett slik!
- Kim, Gjøvik

Fikk min første forsendelse, og jeg må si at jeg er strålende fornøyd. Jeg bruker slips på jobb, hver eneste dag. Så jeg har en god del slips i skapet... Deres slips er minst like god av kvalitet som de slipsene som koster langt over 1000kr eller mer! Fantastisk!
- Marius, Oslo

Hei. Slipsene var veldig bra! Fikk til og med våtservietter for flekkfjerning på silkeslips. Supert!! Og så tok det bare 2 dager fra jeg bestilte til slipsene var i postkassen!!! Jeg kan ikke annet enn å anbefale tieroom.no til min venner.
- Bjørn B, Drøbak

Takk for raskt svar på min e-post og rask leveranse! Jeg er kjempefornøyd med slipsene!
- Lasse I, Jessheim

Jeg ville overraske min kjæreste med en gave til han før vi skulle ut å feire vår 10 års bryllupsdag sammen. Slipsene jeg bestilte fra dere kom raskt og min mann ble kjempefornøyd. Lekkert med nytt slips til feiringen av bryllupsdagen!
- Kirsti B, Bodø

Vil bare si tusen takk for en eksepsjonelt god sevice!  Pakkene som ble sendt 14. desember ramlet ned i postkassa mi 16. og 17. desember, så det må jeg si gikk kjapt.  Kommer absolutt til å bruke tieroom.no igjen og vil også anbefale det til mine venner!  PERFEKT!
- Håvard S, Trondheim

Dere har sikkert hørt dette mange ganger før, men jeg klarer ikke la være å si det selv; dere er et skinnende eksempel til etterfølgelse! Jeg er mektig imponert - flott side, flott utvalg og herlig service! Tusen takk:)
-Kristoffer G, Oslo

Mottok sløyfene idag og må si jeg er mektig imponert over rask og god service. Kvaliteten virker svært godt og gleder meg til å få til den perfekte sløyfen til kommende helg. Takker for superb service og oppfølging!
- Steven E, Oslo

Vil bare tusen takk for flotte slips, rask levering, gode priser og god service. Kommer ikke til å handle slips i butikk mer :)
- Johannes T, Bærums Verk